Iklan

Pages

Followers

10 January 2012

Nur Kasih 2011 - Inteam ft. Munif,Hisyam & Shuhaimi (full Version)


Assalamualaikum dan selamat sejahterai (eh..eh..mcm johan lak dlm edisi khas) hehe..

Apa khabar semua?? sihat ke?? terlebih sihat ke?? moga semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera la yer...Lama dah rasanya tak "update" blog admin ni..dh bersawang tahap sesawang dah ni..hehe..
Sebenarnya bukan admin tak nak update tapi tahun lepas "after" entry admin yang paling last tu admin tersangatlah sibuk hingga tak sempat nak "up to date" blog admin ni...
Hujung tahun lepas admin agak "busy" dengan projek persembahan di Bandung, Projek akhir (Kemuncak Seni) bertindak sebagai "Stage Manager (SM)", dan yang akan datang dan pergi selepas ini Kemboja pulak..
Banyak perkara nak diselesaikan kalau berprogram ni..tapi yang paling "best" nye...pengalaman yang sangat berharga dapat ditimba daripada penglibatan yang aktif melalui program-program sebegini.

eh..eh...dah ke laut rupanya admin..hihi...Sori kawan-kawan..
Sebenarnya admin nak tujukan lagu Nur Kasih 2011 yang "full version" punya pada kawan-kawan semua.
Kalau korang semua nak tawu admin saja-saja la gatai tangan nak buat video bergambar berdasarkan lagu
Nur Kasih 2011..tak sangka pulak bila admin upload di Youtube dalam masa 2 BULAN !! saja jumlah pengunjung@pendengar@pelayar untuk lagu ini adalah sebanyak
13,447 !!! wow...banyak tu...
Tak sangka pulak sebegitu ramai yang meminati lagu ni walaupun lagu ini telah diberi nafas yang baru setelah melalui proses penggubahan..hermmm....ok lah admin tak nak bebel banyak-banyak sangat...
apa-apa pun admin harap korang semua terhibur la yer dengan lagu ni dan jadikan lagu ni sebagai perangsang kepada diri anda dalam segmen cinta kepada Allah dan Manusia (selepas berkahwin)...

OK....selamat berhibur....wsalam...

5 comments:

Akmal Farabi said...

Hello Everybody

boleh kenal

im kontengaptek

please visit

my blog

عبده العمراوى said...



شركة مكافحة حشرات بسيهات
شركة تنظيف موكيت بالاحساء

İLAYDA KUŞ said...

cami avizesi - no deposit bonus forex 2021 - takipçi satın al - takipçi satın al - takipçi satın al - takipcialdim.com/tiktok-takipci-satin-al/ - instagram beğeni satın al - instagram beğeni satın al - btcturk - tiktok izlenme satın al - sms onay - youtube izlenme satın al - no deposit bonus forex 2021 - tiktok jeton hilesi - tiktok beğeni satın al - binance - takipçi satın al - uc satın al - sms onay - sms onay - tiktok takipçi satın al - tiktok beğeni satın al - twitter takipçi satın al - trend topic satın al - youtube abone satın al - instagram beğeni satın al - tiktok beğeni satın al - twitter takipçi satın al - trend topic satın al - youtube abone satın al - takipcialdim.com/instagram-begeni-satin-al/ - tiktok takipçi satın al - tiktok beğeni satın al - twitter takipçi satın al - trend topic satın al - youtube abone satın al - instagram beğeni satın al - perde modelleri - instagram takipçi satın al - takipçi satın al - instagram takipçi satın al - betboo

Unknown said...

aşk kitapları
tiktok takipçi satın al
instagram beğeni satın al
youtube abone satın al
twitter takipçi satın al
tiktok beğeni satın al
tiktok izlenme satın al
twitter takipçi satın al
tiktok takipçi satın al
youtube abone satın al
tiktok beğeni satın al
instagram beğeni satın al
trend topic satın al
trend topic satın al
youtube abone satın al
takipçi satın al
beğeni satın al
tiktok izlenme satın al
sms onay
youtube izlenme satın al
tiktok beğeni satın al
sms onay
sms onay
perde modelleri
instagram takipçi satın al
takipçi satın al
tiktok jeton hilesi
instagram takipçi satın al pubg uc satın al
sultanbet
marsbahis
betboo
betboo
betboo

Unknown said...

takipçi satın al
instagram takipçi satın al
https://www.takipcikenti.com

Post a Comment

<>