Iklan

Pages

Followers

10 January 2012

Nur Kasih 2011 - Inteam ft. Munif,Hisyam & Shuhaimi (full Version)


Assalamualaikum dan selamat sejahterai (eh..eh..mcm johan lak dlm edisi khas) hehe..

Apa khabar semua?? sihat ke?? terlebih sihat ke?? moga semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera la yer...Lama dah rasanya tak "update" blog admin ni..dh bersawang tahap sesawang dah ni..hehe..
Sebenarnya bukan admin tak nak update tapi tahun lepas "after" entry admin yang paling last tu admin tersangatlah sibuk hingga tak sempat nak "up to date" blog admin ni...
Hujung tahun lepas admin agak "busy" dengan projek persembahan di Bandung, Projek akhir (Kemuncak Seni) bertindak sebagai "Stage Manager (SM)", dan yang akan datang dan pergi selepas ini Kemboja pulak..
Banyak perkara nak diselesaikan kalau berprogram ni..tapi yang paling "best" nye...pengalaman yang sangat berharga dapat ditimba daripada penglibatan yang aktif melalui program-program sebegini.

eh..eh...dah ke laut rupanya admin..hihi...Sori kawan-kawan..
Sebenarnya admin nak tujukan lagu Nur Kasih 2011 yang "full version" punya pada kawan-kawan semua.
Kalau korang semua nak tawu admin saja-saja la gatai tangan nak buat video bergambar berdasarkan lagu
Nur Kasih 2011..tak sangka pulak bila admin upload di Youtube dalam masa 2 BULAN !! saja jumlah pengunjung@pendengar@pelayar untuk lagu ini adalah sebanyak
13,447 !!! wow...banyak tu...
Tak sangka pulak sebegitu ramai yang meminati lagu ni walaupun lagu ini telah diberi nafas yang baru setelah melalui proses penggubahan..hermmm....ok lah admin tak nak bebel banyak-banyak sangat...
apa-apa pun admin harap korang semua terhibur la yer dengan lagu ni dan jadikan lagu ni sebagai perangsang kepada diri anda dalam segmen cinta kepada Allah dan Manusia (selepas berkahwin)...

OK....selamat berhibur....wsalam...

No comments:

Post a Comment

<>